Vin niște alegeri

După dor de mare, sexualitate, întâlniri mai mult sau mai puțin romantice și alte lucruri de suflet și de trup, a venit momentul să mai bag și niscaiva politică.

Nu țin secret că voi vota cu USR-PLUS la europarlamentare și la tot ce mai urmează. Dar n-o spun cu speranță sau cu bucurie. Sunt una dintre cei care și-au pierdut orice speranță și doar se bucură de ziua de azi pentru că încă trăiesc. Voi vota cu ei pentru că mi se par oameni capabili și de bun simț, pentru că Cioloș e din Zalău, Barna e din Sibiu, cunosc de mult un alt USR-ist foarte mișto care e timișorean (e pe listă la alegeri) și având în vedere cât ne-am luat-o în bot, ani de zile, conduși de sudiști, hai să dăm credit și celor de după munți pentru că sudiștii oricum mai mult decât golănie și șmecherii nu prea au în sânge. Nu prea vorbesc cu lumea despre alegeri pentru că toți spun că s-au săturat de partide și că niciunii nu vor  mai face nimic, că toți sunt niște ciolănari, niște prefăcuți. Nici în USR nu au oamenii mare încredere și asta nu cred că e din cauza semi oamenilor de la psd care au pus țara pe băț, ci mai degrabă din cauza a câtă încredere au avut românii în CDR și PDL și tot prost a ieșit. Am sperat că cei din CDR ne vor scăpa de comuniștii lui Iliescu, apoi am sperat că PDL, cu carisma și promisiunile lui Băsescu, ne va săpa de comuniști, dar vedeți ce s-a ales de toate speranțele noastre. De-asta lumea nu mai are încredere în nimeni, pentru că s-a simțit prostită pe față în repetate rânduri și mulți se tem că orice-am face, de mafia roșie nu mai scăpăm.

Eu nu cred că lucrurile merg spre mai bine în România dar nu din cauza politicienilor, ci din cauza românilor. Iisus dacă ar învia și ar veni să conducă România, cu tot cu cei 12 apostoli, țara asta tot prost va merge. De ce? Pentru că e plină de oameni egoiști, inculți și răi. România nu mai e nici măcar la nivelul de cultură din 1989. E praf. Limbaj mizerabil, comportament mizerabil. Asta văd eu în București, asta am văzut și când am mers acasă. Tinerii nu mai au niciun Dumnezeu, sunt complet lipsiți de educație pentru că părinții lor au plecat salahori prin alte țări în loc să-i educe, mă uit la mulți dintre ei că se ciocnesc de lume în aglomerații pentru că nu știu nici regula aia minimă de civilizație, să țină dreapta. Sunt ca niște sălbăticiuni scăpate pe stradă. Nu-i vina lor, e vina cui i-a aruncat aiurea în lume doar ca să bifeze că a făcut copii. Cel mai grav e că unii dintre ei sunt atât de lipsiți de disciplină, încât nu pot ține un loc de muncă, sunt disperați angajatorii, după ce că nu au oameni, ăia pe care te poți baza vor doar să taie frunză la câini și să stea pe telefon  8 ore. Evident că avem și tineri minunați, bine educați și culți. Tocmai își fac bagajele ca să plece în țări civilizate. Pensionarii, săraci și spălați pe creier cu Antena 3, Antena stars și toate panaramele în gura cărora se uită din casele lor sărace.  Știu că psd-iștii sunt niște distrugători de țară dar ei nu mai au vreo șansă să plece, și se bucură că le mai dau distrugătorii de țară 100 de lei la pensie. Bieții oameni, după o viață în care l-au aplaudat pe Ceaușescu, au ajuns la mila unor mafioți. Vieți irosite. Ăștia din generația mea, oamenii muncii, unii își fac bagajele și fug la civilizație, alții, ca mine, nu fac copii ca să nu-i crească în cloaca asta, muncesc zi de zi pentru ca impozitele uriașe din munca lor să țină hoți, putori, alcooliști și nesimțite care mereu sunt cu burta la gură dar habar n-au să scrie. Va plăti jalnic țara asta pentru cât a încurajat înmulțirea tuturor retardaților, a celor mai infecte pături sociale,  dar și-a gonit oamenii buni, cu tot cu copii.

Când noi ne zbatem în noroi cu îmbătrânirea populației, cu sărăcie, prostie, vulgaritate și răutate, când vezi câtă mizerie se revarsă inclusiv în articole ce se vor a fi amuzante, pamflete, când țara asta e făcută zob de prostie, sărăcie, alcoolism, lene, ce partid-minune credeți voi că ar putea-o salva? Suntem în picaj toți, cu tot cu Dragnea, cu Cioloș, cu vecinul de la 3, cu soacra, cu cine mai vreți voi. Apropos de Dragnea, au făcut românii o obsesie pe el, cum făcuseră pe Ceaușescu. Gândesc ca niște idioți, că dacă ar dispărea Dragnea, ar fi lapte și miere în țară, că Dragnea e un Scaraoschi. Românii vor moarte și sânge, ca tribalii. Cu 30 de ani în urmă îl vroiați mort pe Ceaușescu, ok, l-au omorât rușii. Sunteți mai fericiți? A înflorit România? Au ajuns româncele stradalele Europei, înjunghiate de proxeneți iar pe noi ne conduc niște terminați care nu vor prosperitatea țării nici jumate cât vroia incultul de Ceaușescu. Dacă mâine i-ar pica un meteorit în cap lui Dragnea, de fapt la toți psd-iștii și ar muri, v-ar fi mai bine? Nu. De ce? Pentru că românii vor fi tot răi, vulgari, bârfitori, egoiști, murdari. Nu dintr-o întâmplare vă conduce psd, nu dintr-un accident al istoriei, ci pentru că asta merită o țară cu dependenți de alcool, limbaj cu „pula mea, coae, pula mea”, oameni care scuipă pe jos, lasă căcatul câinelui pe stradă, gunoaiele în pădure după picnic și iarna cazi  pe trotuare pentru că le e lene să-și curețe zăpada. Iar româncelor dacă le deschizi gura, vezi carii și dinți lipsă dar au manichiuri cu gel și bucle făcute la salon. Cum să nu conducă Dăncilă și Dragnea unii ca ăștia? E logic, nu-i o anomalie. De-asta va fi inutil votul meu pentru USR-PLUS, va fi degeaba totul, chiar dacă ar lua ei 100% la alegeri. Degeaba vrei să faci ceva, dacă vorbești unei gloate de grobieni. Aș vrea să n-am dreptate dar deja e ceva timp de când mă simt spectator la cum se scufundă vaporul cu mine, cu toți.

 

 

%d blogeri au apreciat: